Vi är återförsäljare av hela Honda Power Equipments sortiment, och kan beställa hem samtliga produkter ur Hondas trädgårdssortiment.

Hondas gräsklippare är konstruerade för din bekvämlighet och gör det möjligt för dig att underhålla din gräsmatta och din trädgård på kortare tid och med bättre resultat. Vårt mål är att ge dig en friskare, mer attraktiv gräsmatta och trädgård och mer tid att njuta av den!

Den innovativa tekniken hos våra jordfräsar gör grönsaksodlingen och trädgårdsskötseln till ett enkelt nöje. Hondas effektiva och kraftfulla trädgårdsmaskiner ger dig stor hjälp i trädgården.

Hondas röjsågssortiment med den unika 4-takts minimotorn ger kraft, prestanda, lättanvändbarhet och driftsäkerhet som inga modeller med 2-taktsmotorer kan matcha.

Hondas bandvagnar sparar både tid och arbete! Med en bandvagn från Honda behöver du inte vara orolig för överbelastning när du ska transportera tunga föremål.

Tryck på Hondaloggan för mer detaljerad information, slå oss en signal eller kom in och prata med någon av våra kunniga säljare så hjälper vi till att hitta rätt Honda produkt för just dig!